O nama

Shenemil je privatna firmaja bazirana na porodičnoj tradiciji.

Proizvodnja kozmetičkih i nutritivnih proizvoda su osnovna delatnost kojom se Shenemil uspešno bavi dugi niz godina.

onama04....... onama02

U izgradnju proizvodnog kompleksa utkani su kapital, znanje, kompetentnost i energija. Shenemil je postigao tehnološku zaokruženost. Svi proizvodi nastali su po tehnologiji Prof.dr. Staniše Stojiljkovića redovnog profesora na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu i predavača u oblasti Ekologija organizma u okviru Alternativne medicine.

U Shenemil postrojenjima proizvode se sve forme prozivoda na bazi gline, ulja i losiona, osvezivača i inhalatora, sjaja za kola, preko nutritivnih proizvoda. Kvalitetom i dobrom poslovnom politikom Shenemil je jedno od vodećih na domaćem hemijskom tržištu krajem prošlog veka,koja se bavi proizvodnjom proizvoda od gline.

Razvijajući svoj osnovni biznis Shenemil je prisutan sa marketinškim punktovima i seminara, tako da je danas prisutan u celoj našoj zemlji.

onama05....... onama01

Primena najsavremenije tehnologije, poštovanje međunarodnih standarda i regulativa i visokostručni kadrovi garancija su kvaliteta Shenemilovih proizvoda. Shenemilova proizvodnja obavlja se u prirodnom ambijentu po originalnoj tehnologiji, svojstvenoj prirodnim proizvodima u Gabrovcu kod Niša.

U svom strateškom razvoju Shenemil se fokusira na osnovni biznis, a to je razvoj, proizvodnja i prodaja svojih preparata i proizvoda, baziranih pre svega na sirovinama našeg podneblja.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates