Emulzija za sunčanje i negu tela

suncanjeZA[TITNA EMULZIJA ZA SUN^ANJE I NEGU TELA - sa za{titnim faktorom 25. Sadr`i {irok spektar organskih i neorganskih UV A i UV B apsorbera, koji transformi{u UV radijaciju bogatu energijom u IR radijaciju siroma{nu energijom. Bazna osnova su ekstrakti lekovitog bilja sa vitaminom E i eteri~nim uljimna. Izuzetna za negu ko`e posle tretmana sa biomaskom. Zbog hidrantnosti brzo se absorbuje i daje meko}u i elasti~nost ko`i. 250ml

EMULZIJA ZA SUNČANJE I NEGU TELA je HIDROFILNO-HIDROFOBNItečni lekovito higijenski balsam, koji sadrži kompleks uljnih ekstrakta lekovitih biljaka i propolisa, nano~estica gline i prirodnih sokova. Sadrži efektivne biološki aktivne materije – organske kiseline, flavonoide, polisaharide, tanine, vitamine A,B2, C, PP, K, mineralna jedinjenja i niz mikroelemenata. Ima protivupalno, biostimulativno, regenerativno i trofijsko svojstvo. Poboljšava ishranu i opštu razmenu materija u koži na račun stimulacije sudova tonusa i poboljšanja krvno i limfno snabdevanje u kapilarima.c

Komponente balsama stimulišu procese regeneracije i reparacije funkcionalnih struktura kože i potkožnih ćelija, deluju protiv procesa starenja-javljanja stara~kih pega i imaju dezinfikaciona dejstva.

Emulzija za sun~anje zahvaljuju}i nano~esticama gline koje su posebnim postupkom pripremljene, omogu}ava da se UV zra~enje na samoj povr{ini ko`e pretvara u toplotno IR zra~enje, {to u znatnoj meri pove}ava za{titni faktor preko 40. Dovoljno je mazati se na ~etiri sata, a pri pri ja~oj insolaciji da bi smo spre~ili {tetno UV zra~enje i mogu}e opekotine od IR zra~enja mo`e se nanositi na svakih sat vremena. Komponente emulzije zate`u ko`u i intenziviraju razmenu toplotne energije sa okolinom. Pored toga ko`a dobija neophodnu vlagu, za{titni sloj i dobru ishranjenost.

U slu~aju da su nastale opekotine, jer se nismo dovoljno za{titili od sunca, emulziju mazati na svakih 15 – 20 minuta u periodu od dva sata, bolovi }e prestati i za dan dva crvenilo }e pre}i u tamniji ten.

Preventivna upotreba kod prekomerno masne ili, naprotiv suve, atrofične kože lica i glave, kod svih nedostataka staračkih promena kožnih omotača, mitesera, upalnih oboljenja kože, a takođe u svojstvu sredstva fitomasaže, odstranjivanje dekorativne kozmetike i lekovito-higijenskih sredstava posle brijanja. Doprinosi ravnomrnoj preplanulosti, čuva kožu od sunčanih opekotina.

Svakodnevno posle jutarnjeg toaleta (brijanja) ili za noć nanositi na lice, sa doslednom lakom kozmetičkom masažom.

Posle tu{iranja mo`e se naneti po celom telu laganim utrljavanjem na suvuko`u. Posebno poma`e kod psorijaze, vitiliga i gljivi~nih oboljenja noktiju iko`e.Proizvodi su u flašicama od 250 ml.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates