Kupko emulzija za detoksikaciju

kupkoKUPKO je u obliku gela pripremljena specijalnom tehnologijom koja je veoma efikasna pri potapanju u kadi za uklanjanje potko`nih toksina, a istovremeno ne dozvoljava isušivanje ko`e. Sastav: voda, glina, so i uljni ekstrakti bilja. Ovom kombincjiom voda u kadi pove}ava svoju konduktivnost što intenzivira efekat detoksikacije. 500ml

Sastav: Voda, glina, uljni ekstrakti lekovitog bilja – neven, kamilica, matičnjak, lavanda, šipurak i dr.


UPOTREBA: 250ml do 500 ml kupka i 1 - 1,5 kg kuhinjske soli se sipaju u kadu temperature vode 38-39oC u kojoj treba da ostanemo 30-40 minuta, sa kratkim prekidima ako nam je to potrebno. Prilikom prvog potapanje u kadi mo`ete ostati 20 - 25 minuta da bi se organizam postepeno uveo u detoksikaciju, a svako slede}e potapanje mo`e biti 30 - 40 minuta Pre upotrebe bocu dobro promućkati. Posle 15 minuta od potapanja u kadu možemo sipati 50 g sode bikarbone. Soda bikarbona oslobađa ugljen-dioksid, koji ulazi u organizam i blagotvorno deluje na metaboličke procese. Potapati se jednom do dva puta nedeljno.

Kupko je glina u obliku gela pripremljena specijalnom tehnologijom koja je veoma efikasna za uklanjanje potkožnih toksina, a istovremeno ne dozvoljava isušivanje kože. Ona je urađena u obliku emulzije, jer sadrži uljne ekstrakte nevena, kamilice, sušenešargarepe, šipurka i dr. Voda, glina, so i uljni ekstrakti bilja imaju efekat detoksikatora organizma bez isušivanja kože. Koža posle kupanja ima blago mastan izgled. Ovom kombincjiom voda u kadi povećava svoju konduktivnost što intenzivira efekat detoksikacije. Srčani bolesnici i asmatičari se mogu potapati u kadi sa nešto nižom temperaturom vode do 38 oC i sa češćim prekidima se u njoj zadržavati. U KADU ULAZITI NAJMANJE 2-3 SATA POSLE OBROKA (VEČERE). AKO NEMAMO KADU ONDA TREBA POTAPATI NOGE JEDNOM DO DVA PUTA DNEVNO U TOPLOJ VODI (po pola sata) SA 100 grama soli, dva do tri zatvarača kupka i jednom kafenom kašičicom sode bikarbone (koja se ubacuje 5 minuta po potapanju).

Uveče kupka u toploj vodi, u vodi sa dodatkom gline i soli podstiče razmenu materija, krvotok, varenje, smiruje od dnevnih stresova, osvežava kožu. U knjizi W. Hoffmana »Energijom do ozdravljenja« i svojim istraživanjima, Hoffman je otkrio da glina velikečistoće korišćena pri kupanju može zaista izvući otrovne hemikalije kroz pore kože.

Poznato je da ekstremne količine gline pri kupanju pomažu detoksikaciju tela od nekoliko teških metala. Joni silicijuma gline stvaraju koloidne sisteme sa električnim nabojem. Silicijumov koloidni sistem, zahvaljujući svom specifičnom električnom punjenju, ima svojstva da privlači, zadržava, uništava i izbacuje iz organizma viruse, patogene mikroorganizme i njihove otrovne produkte. Ova pojava podseća na tzv. oligodinamički efekat, kada se pozitivni joni spajaju sa aktivnim centrima bakterija (koje imaju negativan naboj-elektrisanje) na površini mikrobnih ćelija. Samim tim blokiraju se aktivni centri bakterije, preko kojih ona ostvaruje razmenu materije i energije sa okolnom sredinom, što uništava patogene mikroorganizme. Virusi gripa, hepatitisa, poliartritisa, reumatizma, disbakterioze – kandide, konidije, hlamidije, kvasac i drugi štetni mikroorganizmi uvlače se u kolidne rastvore silicijuma i uništavaju se ne samo u krvi, nego i u crevima.

Kada u našem organizmu ima dovoljno silicijuma, on je sigurno zaštićen od virusa i mikroparazita. Ako ga nema, treba ga dopunjavati. Najbrži način popune tela silicijumom je uzimanje kolidne bele gline. Kada je organizam popunjen silicijumom jetra se bolje čisti – može da rastvara tvrdo kalcijevo kamenje. Praksa nam ukazuje da se posle burnih kulinarskih slavlja oragnizam prehladi ili nastaju genitalni problemi. Kada se nepravilnom i obimnom ishranom naruši količinski i kvalitetni sastav probiotika, dolazi do narastanja i razvoja patogenih mikoorganizama. Javlja se disbakterioza, a sa njom i mnoga ozbiljna oboljenja čak i ona onkološka. Zdravstvenu ispravnost izvr{io Zavod za javno zdravlje Leskovac.

Sastavio Prof dr Staniša Stojiljković

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates