Glina u prahu – Detox

Glina u prahu za čišćenje organizma.

570 рсд sa PDV-om

SKU broj: 1007

Glina je od pamtiveka proveren prirodni proizvod, a na mnogim mestima je pomenuta i u Bibliji, i kao preventiva i kao sredstvo oporavka. Kada se bentonitna glina pomeša sa vodom, tada nabubri i stvara se naelektrisanje koje omogućava progresivnu eliminaciju toksina i patogena.

Bentonitna glina sadrži delove algi dijatomeja, što joj daje organski karakter.

Aktivirana (hidratisana) glina pripada nanočesticama, što je svrstava u najefikasnija sredstva za prirodno čišćenje organizma. Osnovni aktivni sastojak gline je hidratisani aluminijum-silikat, poznat po antivirusnom dejstvu.

Pakovanje: 150 gr

Uveče u čašu sipati 2 dl vode, a potom u nju staviti jednu punu kafenu kašičicu (drvenu ili plastičnu, nipošto metalnu) gline, i poklopiti. Ne treba mešati, jer će glina sama postepeno pasti na dno čaše. Prvih 5-7 dana, ujutro piti na prazan stomak (pola sata pre jela) samo vodu, tj. bistri deo. Već posle nekoliko dana, možete ispijati i deo taloga, u cilju postepenog privikavanja organizma.

Glina (clay).

Glinu u prahu ne treba pripremati u metalnim posudama i metalnim priborom.

Glina se koristi pola sata pre jela ili nekoliko sati posle jela (2-3 sata posle zaganijeg obroka), a nikada za vreme varenja, osim u slučaju trovanja.

Toksično dejstvo gline do sada nije zabeleženo.

Ovaj proizvod nije lek!

Zdravstvenu ispravnost izvršio Zavod za javno zdravlje Leskovac.

Proizvedeno po tehnologiji prof.dr Staniše Stojiljkovića.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

0
    0
    Korpa
    Tvoja korpa je praznaNazad na prodavnicu
    Scroll to Top