Porodična priča iz Niša

Privatna firma Shenemil bazirana na porodičnoj tradiciji, koja od 2003. godine uspešno održava kvalitet proizvoda i trudi se za dalji rast i razvoj.

Prof. dr Staniša Stojiljković je još 90-tih godina prošlog veka radio istraživanja na temu gline i njenih karakteristika, što ga je dalje inspirisalo za kreiranje jedinstvenih proizvoda na tržištu. Sam početak razvoja proizvoda nije imao za cilj široku distribuciju već istraživačko razvojni karakter.

Uvidevši delotvornost i kvalitet nastalih receptura, 2003. godine Staniša i njegova supruga Danijela upuštaju se u novi poduhvat i osnivaju firmu Shenemil.

Shenemil logo

Shenemil konstantno raste i razvija se

Tokom godina dolazilo je do promena, od ambalaže do usavršavanja i poboljšanja receptura, sve u cilju održanja kvaliteta i razvoja proizvoda.

Nakon jedne decenije rada u posao se uključuju sin i ćerka, koji svojom mladom energijom unose novi duh i želju za napretkom. Od 2017-te godine dolazi do novog preobražaja firme u vidu promene ambalaže, dizajna i usavršavanja tehnologije, čime smo kvalitet proizvoda doveli na viši nivo.

2019- te godine dolazi do usaglašavanja proizvodnje sa standardima kvaliteta, čime je postignuta bolja bezbednost radnika, higijena rada, očuvanje životne sredine i bolja usaglašenost u menadžmentu.

19+

GODINA PORODIČNE TRADICIJE

2017

GODINA VELIKIH PROMENA

100%

JEDINSTVENI PROIZVODI

Shenemil iskustva - Šta kažu drugi o nama i našim proizvodima

Nakon dugogodišnjeg rada često smo dobijali pohvale, utiske i iskustva naših vernih potrošača, pa smo rešili da ih podelimo sa  vama. Uglavnom su to bili komentari na društvenim mrežama za pojedine proizvode koje smo sumirali ovde. 

0
    0
    Korpa
    Tvoja korpa je praznaNazad na prodavnicu
    Scroll to Top