Prof. dr Staniša Stojiljković

Prof. dr Staniša Stojiljković rođen je u Leskovcu 1955 godine, gde završava svoje srednjoškolsko obrazovanje. Nakon toga upisuje Mašinski fakultet u Nišu i diplomira 1979-te godine. 

Iste godine upisuje svoje magistarske studije i počinje sa radom na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu kao asistent. 1989. godine brani svoju doktorsku disertaciju na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Skoplju. 

Godinu dana kasnije dobija zvanje docent na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu.

prof dr Staniša Stojiljković

Od 1990 – 1996. godine biva honorarno angažovan kao profesor na Višoj poljoprivrednoj školi u Prokuplju i Višoj tekstilnoj školi u Leskovcu. 1995. godine biva izabran u vanrednog profesora na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu, a nakon pet godina i u redovnog profesora na istom fakultetu.

U periodu od 2005 -2006 godine angažovan je u Školi javnog zdravlja Medicinskog fakulteta u Beogradu u okviru Alternativne medicine iz oblasti Ekologija organizma. 2008. godine je izabran za nastavnika u zvanje redovni profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu na temu Termodinamika biosistema. U školskim godinama 2014/2015 i 2015/2016 Angažovan na Fakultetu zaštite na radu na predmetu Tehnički materijali. Od 2012-2018 godine bio je šef katedre za ekološko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta u Leskovcu.

Član je Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika. Od 2010. do 2016. godine bio je predsednik Etičkog komiteta Univerziteta u Nišu. Sertifikovani je predavač iz oblasti ekologije organizma Zdravstvenog Saveta Srbije i predavač na kursevima u organizaciji Međunarodnog udruženja za kvantnu medicinu QUANTESS, Udruženje dijabetičara – nutricionista predškolskih ustanova Beograda i Udruženje privatnih doktora medicine i stomatologije grada Čačka.

Staniša Stojiljković knjige

Autor je mnogih naučnih radova i rukovodilac na projektima iz oblasti termodinamike, ekologije, materijala i mnogih drugih.

Autor je knjiga: 

 • Moć gline,
 • Mršavljenje i detoksikacija,
 • Nadimanje i gasovi,
 • Ono što još nismo pitali profesora,
 • Moć i nemoć organizma,
 • Separacioni sistemi.

 

Staniša Stojiljković glina i proizvodi Shenemil

U celoj svojoj profesorskoj karijeri učestovao je na mnogim projektima počev od Instituta Vinča gde se upoznaje i kreće sa istraživanjem bentonitne gline, koje ga kasnije i inspirisalo za razvoj današnjih proizvoda SHENEMIL firme.

Autor je intenzivnog programa detoksikacije i oporavka organizma koji je prezentovao u Školi javnog zdravlja 2006 godine na Medicinskom fakultetu u Beogradu (Alternativna medicina I i II). Program je koristilo više od pet hiljada korisnika. Autor je i 30 proizvoda na bazi gline i biljnih ekstrakata. Napisao je brojne tekstove iz oblasti ekologije organizma, objavljene u mnogim listovima i časopisima.

Dvadeset godina unazad gostujući na televizijama i online platformama u Srbiji i regionu afirmiše naučne i primenjive principe zdravog života.

Predavač je na YouTube kanalu „SHENEMIL INFO“ iz oblasti ekologija organizma još od 2019 godine i neke od tema koje je obradio su Kandida, Mapa organizma, Procesi prolaska hrane kroz organizam, Detoksikacija organizma i još mnoge druge.

kandida stanisa stojiljkovic
mapa organizma stanisa stojiljkovic
procesi prolaska hrane kroz organizam stanisa stojiljkovic
detoksikacija i oporavak organizma stanisa stojiljkovic

Staniša Stojiljković kontakt

0
  0
  Korpa
  Tvoja korpa je praznaNazad na prodavnicu
  Scroll to Top