Preparati za nos

Za disanje bez poteškoća!

Nega nosa i disajnih puteva igra ključnu ulogu u održavanju našeg zdravlja. Preparati za nos i inhalaciju su razvijeni sa ciljem da olakšaju disanje, smanje simptome prehlade i gripa, i poboljšaju opšte stanje disajnih organa.

Od nosnih sprejeva, inhalatora, do balzama za nos, postoji mnogo proizvoda koji mogu pomoći u održavanju zdravlja nosa i disajnih puteva. Oni djeluju tako što smanjuju oteklinu, čiste disajne puteve, ublažavaju iritaciju i olakšavaju disanje.

Naš Eterisan inhalator je jedan od proizvoda. Koristi se utrljavanjem prstima u nozdrve, masažom čela, grla, zaušnica, u zavisnosti od karaktera oboljenja. Eterisanom se može namazati papirna maramica i istom se vrši inhalacija. Ovaj proizvod ima brojne dobrobiti, uključujući olakšavanje disanja, umirenje iritacija, kao i delovanje na psihu zahvaljujući etarskim uljima eukaliptusa i nane.

Naravno, preparati za nos i inhalaciju nisu samo za one koji imaju teškoće sa disanjem ili su prehlađeni. Oni mogu biti korisni i kao preventiva od najezde virusa i za održavanje zdravlja disajnih puteva tokom godine.

Uvek je dobro imati pri ruci kvalitetan proizvod za nos i inhalaciju – za zdravo disanje i opšte dobro zdravlje.

0
    0
    Korpa
    Tvoja korpa je praznaNazad na prodavnicu
    Scroll to Top