Eterisan Inhalator - Mast za nos

Eterisan je inhalator u obliku masti koji omogućuje bolje disanje i inhalaciju.

150 рсд sa PDV-om

SKU broj: 1011

Eterisan je inhalator za nos na bazi masti, etarskih ulja i mentola koji svojim delovanjem olakšavaju disanje i pozitivno utiču na disajne puteve.

Eterisan zahvaljujući svojoj strukturi ne oštećuje sluzokožu nozdrva.

Pakovanje: 6ml

Utrljavanjem prstima naneti Eterisan u nozdrve, masirati čelo, grlo, zaušnice, u zavisnosti od karaktera zdravstvenog problema. Eterisanom se može upotrebiti i premazivanjem papirne maramice, koju potom stavimo na nos i usta i tako vršimo inhalaciju. Bebama se njime mogu premazati portikle, kako bi u toku noći spavale otpušenih nozdrva.

Spavanje otvorenih usta može dovesti do sušenja grla, pa tako i do neželjene infekcije. Zato se u slučaju nazeba, pre spavanja, preporučuje premazivanje nozdrva Eterisanom, kako bi se uspostavilo poželjno disanje kroz nos.

Eterisan je preporučljiv i u slučaju gripa, prehlade, kašlja, bronhitisa, astme, zapaljenja grla, krajnika, sinusa. Poželjno ga je koristiti i kao preventivu od najezde virusa. Etarska ulja eukaliptusa i nane pozitivno deluju i na psihu.

Vazelin (vaseline), uljni ekstrakt bosiljka (basil oil extract), žalfije (sage oil extract), šišarke bora (pine cone oil extract), hajdučke trave (yarrow oil extract) i nane (mint oil extract), mentol (menthol), kamfor (camphor), etarskouljeeukaliptusa (eucalyptus essential oil) inane (mint essential oil).

Nakon nanošenja Eterisana obrisati ili oprati ruke, kako ne bi došlo do diranja očiju.

Ukoliko dođe u kontat sa očima, brzo isprati vodom!

Ovaj proizvod nije lek!

Zdravstvenu ispravnost izvršio Zavod za javno zdravlje Leskovac.

Proizvedeno po tehnologiji prof.dr Staniše Stojiljkovića.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

0
    0
    Korpa
    Tvoja korpa je praznaNazad na prodavnicu
    Scroll to Top